LICHTER LEVEN

WORDT BEWUSTER EN VOLG JE HART

Lichter door het leven

Ik help jou te ontdekken wat je écht wilt met je leven. Je wordt weer energiek en komt weer in balans. Ik leer je te leven vanuit innerlijke kracht en passie. Dankzij het unieke Lichter Leven programma.

Balans

Herken jij dit?

Je bent vaak moe en hebt weinig inspiratie.

Je wilt wel veranderen, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Je hebt geen idee wat je hier op aarde te doen hebt.

Je hebt het gevoel te worden geleefd.

Je zit niet op de juiste plek, maar weet niet wat je wel wilt.

Je zit continue in de overlevingsstand.

Volg je hart!

Als je bovenstaande herkent, dan is je leven uit balans. Het kan zijn dat je jezelf alle zeilen bij moet zetten om je leven op de rails te houden. Of dat je op een punt in je leven bent gekomen dat je iets mag veranderen, omdat de huidige situatie niet meer werkt voor je. Misschien zit je thuis met een burn-out of heb je weinig energie.

De kans is groot dat je veel stress ervaart. Vaak moe bent en niet meer kan genieten van de leuke dingen. In plaats van te leven in flow, is het hard werken. Je moet veel en hebt het gevoel dat je jouw eigen leven niet meer in de hand hebt. Dit zorgt ervoor dat je lusteloos bent en weinig inspiratie voelt voor hetgeen waar je mee bezig bent.

Het Lichter Leven programma is dan uitermate geschikt voor jou!

Met het Lichter Leven programma

Ontdek je wie je werkelijk bent

Ga je veel bewuster in het leven staan

Kom je meer in balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

Werk je aan je mindset

Ontdek je wat jouw passies zijn

Leer je hoe je jouw gewenste toekomst kunt manifesteren

Uniek programma

Met het Lichter Leven programma ontdek je wat er echt toe doet voor jou. Het traject brengt je weer in balans op alle niveaus, zodat je weer in je kracht komt te staan. Je gaat aan de slag met je onzekerheden, angsten en beperkende overtuigingen. Door deze te transformeren laat je oude patronen los. Daardoor wordt het maximale potentieel in je geactiveerd.

Je laat jouw talent weer tot bloei komen en bent in staat keuzes te maken die voor jou goed zijn. Zodat je niet meer op wilskracht hoeft te leven, maar zodat je gaat leven vanuit passie. Je ontdekt de dingen waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt. Niet bedacht met je mind, maar je gaat ze ontdekken vanuit je onderbewuste. Zodat je heel duidelijk weet wat voor jou belangrijk is. Je leert hoe je jouw mooiste leven kunt manifesteren, zodat je jouw dromen kunt realiseren.

Vrijheid

Het Lichter Leven programma bestaat uit meer dan 50 verschillende oefeningen. Er zitten elementen in uit verschillende methodes. Zowel moderne als traditionele methodes, zoals bijvoorbeeld: NLP, reiki, sjamanisme en  boeddhisme. En ook uit het werk van diverse leraren zoals Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Thich Nath Hahn.

Door het beste uit al deze methodes samen te voegen is een uniek programma ontwikkeld.
Na afloop van het Lichter Leven traject ben je veel authentieker en klaar om je hart te volgen. Je staat bewuster in het leven en je bent in staat om het maximale uit jezelf te halen.

“Je visie zal duidelijk worden als je in je hart kunt kijken. Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt.”

Carl Jung

Dit programma is waardevol en erg van toegevoegde waarde geweest voor mij. In dit programma komt alles samen. Vanuit verschillende perspectieven worden je praktische tools aangereikt om je als mens positiever en energieker te maken. Met erg veel praktische tips en tricks waar je direct mee aan de slag kunt. Een spiritueel avontuur waarbij je jezelf weer ontdekt en soms op terreinen komt die je van jezelf nog niet kende en soms ook liever niet meer wilde komen.

Pieter weet als geen ander hoe die je gedurende dit programma moet begeleiden en geeft je alle ruimte die je nodig hebt op het moment dat jij het nodig hebt. Hij heeft oprechte aandacht voor je. Luisteren is echt een kracht van hem. Daardoor is hij in staat om met de juiste oplossingen of tools te komen die passen bij jouw specifieke situatie.
Ik kan het iedereen aanbevelen, omdat iedereen er ook wat aan zal hebben. Welk pad je ook bewandelt en wat je uitdagingen ook zijn.

Erg dankbaar dat ik dit traject heb mogen doen en erg dankbaar dat Pieter mij heeft kunnen begeleiden gedurende dit avontuur.

Patrick

Voordat ik bij Pieter kwam voelde mijn leven redelijk op de rit. Toch voelde het goed voor mij om het Lichter Leven programma bij hem te doen. Ik wilde mijn bewustzijn ten aanzien van mijzelf en mijn pad verdiepen.

Gedurende het programma kwamen er dromen en diepere wensen naar boven die mij verrasten. Ik heb van Pieter geleerd om groot te denken en te wensen. Dat er geen grens is aan het waarmaken van mijn dromen. Ook zijn er blokkades naar boven gekomen die ik onder leiding van Pieter, aan heb mogen kijken.

Pieter is een lieve, integere en gevoelige man die mij wist te raken, mijn ogen heeft geopend en mij wist te motiveren. Hij gaf mij een veilig gevoel bij elke sessie die ik van hem heb gehad. Mocht je op zoek zijn naar iemand die je kan begeleiden op jouw pad naar bewustwording van jezelf of naar iemand die aan de slag kan met jou en je blokkades, bij Pieter ben je in zeer goede handen.

Irene

Het programma concreet

Het Lichter Leven programma is ontwikkeld door Robert Bridgeman. Hij heeft vanuit verschillende methodes een compleet programma samengesteld. Het programma biedt alle mogelijkheid om aangepast te worden naar jouw persoonlijke situatie. Er is genoeg gelegenheid aan blokkades en remmingen te werken.

Het programma is verdeeld over 10 sessies van 2 uur. Iedere 2 à 3 weken zal een sessie plaatsvinden, het traject heeft een doorlooptijd van 4-7 maanden. Na iedere sessie ontvang je een e-mail met thuisoefeningen, videolinks en artikelen om het geleerde te integreren in je dagelijkse leven. Aan het eind van het programma heb je het Lichter Leven gedachtegoed volledig geïntegreerd in je leven. Het is mogelijk om het programma deels online te volgen.

De investering voor het complete programma  is € 1.795,-. Dit is inclusief:

– intakegesprek
– 20 uur persoonlijke coaching
– Lichter Leven werkboek
– oefeningen, videolinks en artikelen
– persoonlijke ondersteuning gedurende het hele traject.

 

Wil je weten of het programma geschikt is voor jou? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in van een half uur. Stuur een e-mail naar info@redroadcoaching.nl als je je wilt aanmelden voor het programma.

 

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Adviesgesprek

Ben je er klaar voor om meer jezelf te worden? Zodat je weer kunt genieten van het leven, met open hart en in volle overgave? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek met mij in. We onderzoeken samen hoe je dit op korte termijn kan bereiken.