OVER MIJ

Avontuur

Ik hou van avontuur! Van nieuwe dingen ontdekken en het onbekende tegemoet gaan. Vier jaar geleden merkte ik dat ik al een tijdje op de automatische piloot leefde en dat het tijd werd voor een volgende stap. Ik droomde ervan om coach te worden, maar ik wist niet zo goed hoe ik dat aan moest pakken.

Alles veranderde toen ik mij in een opwelling inschreef voor een cursus sjamanisme. Het was iets waar ik totaal onbekend mee was en dat was precies de reden om mij in te schrijven. Ik wilde weer eens iets nieuws doen en uit mijn comfortzone gaan. Het was een prachtige cursus en tijdens een opstelling voelde ik heel sterk dat het tijd was om mijn levensmissie te gaan volgen. Kort daarvoor was ik de opleiding transformatief coachen van Bridgeman Academie tegengekomen en vanaf dat moment wist ik dat dit de opleiding was die ik wilde gaan doen.

Mijn eigen transformatie

Tijdens de opleiding ben ik zelf door een aantal processen gegaan en heb ik ongelofelijk veel geleerd. Ik had altijd de beperkende overtuiging dat ik niet kon voelen, maar tijdens de opleiding is duidelijk geworden dat ik dit heel goed kan. Ik heb een aantal zaken uit mijn verleden aangekeken en diepgaand verwerkt, waardoor ik mij nu veel sterker, vrijer en authentieker voel.

Ik ben veel bewuster gaan leven en daardoor ben ik nog beter in staat om mijn hart te volgen en de dingen te doen waar ik écht blij van word.

Ik als coach

Vrijheid, authenticiteit en positiviteit zijn mijn belangrijkste waarden. Ik heb een open geest en ben erg geïnteresseerd in de mens die voor mij zit. Tijdens een sessie stem ik mij zo veel mogelijk af op de cliënt en werk ik intuïtief. Alles mag besproken worden, daar geef ik een veilige bedding voor. Ik ben resultaatgericht en erg praktisch ingesteld. De vraag van de cliënt staat altijd centraal, we werken doelgericht naar een oplossing.

Ik ben een kalm persoon die een beetje humor erg kan waarderen. Tijdens een sessie kan er worden gelachen en gehuild. Emoties zijn belangrijk en ik vind het heerlijk als die stromen. Het betekent dat er transformatie plaatsvindt en dat is uiteindelijk waar ik als coach naar toe werk.

Weetjes over mij

– Ik ben getrouwd met Renate en samen hebben we drie kinderen.

– Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de levensverhalen van anderen.

– Ik hou van reizen en vooral het Afrikaanse continent fascineert mij.

– Ik assisteer bij de cursus Sjamanisme en ben regelmatig bij de zweethut te vinden.

– Ik werk al ruim 15 jaar in de sales, voornamelijk internationaal.

– Ik voetbal al mijn hele leven en kan geen genoeg krijgen van het spelletje.

– Ik hou van lezen, vooral historische romans spreken mij erg aan.

Betekenis Red Road Coaching

Het rode pad (in het Engels red road) staat in het sjamanisme voor het pad van het hart. In 2020 kwam ik tijdens een medicijnwandeling* een prachtig rood pad tegen midden in het bos. Het pad lag bezaaid met rode bladeren en aan weerskanten stonden bomen die mij, voor mijn gevoel, toejuichten. Het voelde alsof ik door een menigte werd binnengehaald als overwinnaar. Voor mij was dit een hele bijzondere ervaring. Toen ik bij terugkomst in de groep vertelde over deze ervaring, kreeg ik te horen dat het rode pad bij de indianen de weg van het hart/de spirit is.

Als je deze weg bewandelt, dan volg je de weg van je bestemming. Je leeft in het moment en hebt respect voor de natuur. Je hebt balans gevonden tussen hoofd, hart, lichaam en geest of je werkt eraan om deze balans te vinden. Je hebt respect voor waar je vandaan komt, zowel voor je (voor)ouders als voor de spirits. Je hebt respect voor andermans ideeën, geloof en bezittingen. Je hebt vertrouwen en luistert naar de stem van de wind.

Dit is waar ik voor sta als coach en ik loop graag een stukje met jou mee, om het pad dat jij hebt te lopen helder te krijgen. Uiteindelijk zijn wij allemaal spirituele wezens, maar veel van ons zijn de verbinding met het spirituele verloren. Wat jammer is, want er zit zoveel kracht in de verbinding met je innerlijke zelf en de ongeziene wereld.

*Tijdens een medicijnwandeling ga je de natuur in om antwoord te krijgen op een voor jou belangrijke vraag. Door de tekens die je tegenkomt, laat je de natuur tot je spreken.