TRANSFORMATIE COACHING

LOS JE ISSUES OP EN WORDT MEER JEZELF

Leven vanuit je hart

Leren leven op gevoel en vanuit je hart. Zodat je gaat vertrouwen op je intuïtie. En gaat doen wat belangrijk voor je is. Je gaat handelen vanuit bevlogenheid en passie. Denken en voelen komen in balans.

Heb je het gevoel dat je jezelf niet bent door beperkende overtuigingen die je klein houden?

Word je geremd door trauma uit het verleden dat je nog niet goed hebt verwerkt?

Wil je veranderen en lukt het je niet om de stap te zetten?

Oplossen van issues

Bijna iedereen heeft in zijn leven te maken met trauma. Dit kunnen grote trauma’s zijn, maar ook kleine trauma’s die in je jeugd zijn gebeurd. Waarvan je niet weet dan die nu nog steeds invloed hebben op jouw leven. Veel mensen hebben beperkende overtuigingen die jarenlang zijn ingesleten. We leven met angst voor van alles en nog wat (spreken in het openbaar, hoogtevrees, angst voor spinnen, angst om jezelf te zijn).

Lichamelijke klachten en angsten komen vaak voort uit onverwerkte gebeurtenissen. Soms weten we heel goed wat de onderliggende oorzaak is, maar vaak ook helemaal niet. In ieder geval niet bewust. Ons onderbewuste weet daarentegen vaak wel wat de oorzaak is. Het is moeilijk om daar zelf bij te komen.

Het onderbewuste

Ik help jou om bij je onderbewuste te komen, zodat de oorzaak van jouw issues automatisch naar de oppervlakte komen. Hiervoor gebruik ik diverse technieken zoals trance en EFT. Jijzelf zit aan het stuur en hebt volledige controle over het proces. Ik begeleid je hier op een veilige manier doorheen. Op deze manier bereiken we prachtige resultaten en kunnen er magische dingen gebeuren.

Als je de oorzaak van klachten bij de wortel hebt opgelost, dan gaat de energie weer stromen. Je wordt authentieker en bent meer in balans. Daardoor kun je beslissingen nemen die beter bij jou passen. Dat hoeven niet direct levensveranderende dingen te zijn, maar dat kan natuurlijk wel.

Trauma helen

Ik wilde een aantal zaken uit mijn systeem krijgen die ik er zelf niet uit kreeg. Dat ging om bepaalde angsten en boosheid die ik in mij had. Ik kwam bij jou terecht omdat ik iemand zocht die bij Robert Bridgeman is opgeleid.

We hebben enorm mooie resultaten behaald met de sessies. Ik had op voorhand ook echt het vertrouwen dat dit ging lukken. De dagen na de transformatie sessies merkte ik direct verschil. Dat was mooi om te ervaren. Ik kijk nu gewoon anders naar dingen en straal veel meer rust uit. Mensen reageren daardoor minder negatief op mij. Ik merk dat mijn relaties veranderen. Ik kom eigenlijk niet meer in vervelende situaties terecht.

In de laatste sessie hebben we mijn voedselintolerantie voor zuivel, koemelkeiwit en gist aangepakt. In die sessie kwamen we in een situatie terecht, waarvan ik dacht dat ik de boot had gemist. Ik heb toentertijd keuzes gemaakt die niet goed bij mij passen. Dat heeft waarschijnlijk heel veel stress veroorzaakt. Die spanningen en problemen zijn op opgeslagen in mijn lichaam, waardoor uiteindelijk die klachten zijn ontstaan. Doordat we dat stuk hebben getransformeerd zijn de lichamelijke klachten weggegaan. Ik ben nu langzaam aan het opbouwen met dingen die ik heel lang niet gegeten heb en waar ik veel last van had. Mijn buikklachten en klachten die daar vermoedelijk mee in verband stonden, heb ik gewoon niet meer gehad in de afgelopen weken.

De sessies waarbij ik in trance werd gebracht waren zeer bijzonder. De beelden die ik zag in de trance  waren enorm helder. Het leek soms net een film. Het was heel bijzonder om te moeten beschrijven wat je ziet en waar je bent. Soms was dat heel duidelijk en soms waren de beelden meer verknipt en onbegrijpelijk. Maar door de vragen die gesteld werden, kwam ik erachter dat ik niet voor niets naar dat beeld keek. Dat vond ik eigenlijk het meest bijzondere eraan, dat je er door de verdiepende vragen achter komt dat het wel degelijk ergens over gaat. Je ziet dat er een verhaal achter zit. En achteraf kan ik zeggen dat het ook het juiste bleek te zijn, gezien de effecten die de sessies uiteindelijk hebben gehad.

Voordat ik begon aan het coach traject had ik het gevoel dat ik werd tegengehouden in het verwezenlijken van mijn plannen. Ik denk dat het traject een beginpunt is van een enorme stap voorwaarts met alles dat ik heel graag wil in de toekomst.  Ook wat betreft mijn relatie ben ik er nu 100% zeker van dat dit goed blijft gaan.

Ik ga nu echt ruimte creëren om door te pakken. Zodat ik creatief bezig kan zijn en mijn dromen kan waarmaken. Ik denk dat, als ik over een jaar terug kijk op deze periode, ik dan veel succesvoller ben en een aantal mooie dingen heb gerealiseerd. Ik heb echt het idee dat het coach traject een soort reset is geweest.  

Anoniem

Methoden

Als transformatie coach benader ik de mens op een holistische manier, wat betekent dat ik werk op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik werk vanuit mijn intuïtie, wat betekent dat ik van te voren nog niet weet welke methode ik zal gaan gebruiken. Dit hangt af wat wat er in een sessie naar voren komt. Ik kan de volgende methoden inzetten:

– Innerlijk kind healing

– Regressie- en reïncarnatietherapie

– Emotional Freedom Techniques (EFT)

– Transformeer de banden

– Protocollen (Altazar Rossiter method)

– Sjamanistische technieken

– NLP

– Meditatie en visualisatie

“Het is niet de dood die een mens dient te vrezen. Erger is om nooit te beginnen met leven.”

Marcus Aurelius

Welke klachten kunnen verholpen worden?

Met transformatie coaching kunnen een breed scala aan klachten verholpen worden. We kunnen onder andere werken aan:

– Onverwerkt trauma (langdurend- en eenmalig)

– Beperkende overtuigingen

– Angsten (faalangst, bindingsangst, hoogtevrees, vliegangst, sociale angst, etc.)

– Burn-out, overspannen zijn

– Depressieve klachten

– Langdurende fysieke klachten

– Perfectionisme

– Vastzittende emoties en blokkades

– Relaties met anderen

Ik heb een coach traject gevolgd bij Pieter, omdat ik duidelijk wilde krijgen wat mijn missie is in het leven en waar ik mij qua werk op wil focussen. Door dit traject heb ik het inzicht gekregen dat ik wil werken met kinderen en voor hen een wereld wil scheppen met meer autonomie. Daarnaast heb ik vertrouwen gekregen in het feit dat het wel goed komt als ik ergens mee begin. Het hoeft niet allemaal morgen af te zijn. En ik heb geleerd om meer naar mijn gevoel te luisteren en te onderzoeken waarom ik getriggerd wordt en wat dit voor mij betekent.

Ik voelde mij bij Pieter heel erg vertrouwd en veilig. Pieter straalt veel rust uit, zijn energie is heel fijn. Hij geeft je het gevoel dat alles oké is. De muziek die tijdens de sessies werd gebruikt was geweldig, dat hielp heel erg bij het proces. Omdat de zon steeds op een bijzondere manier aanwezig was tijdens onze sessies, heeft de zon een extra betekenis voor mij gekregen. Als ik nu de zon zie schijnen, dan denk ik steeds “oh ja, het komt vanzelf goed”.

Ivonne

Werkwijze

Intake

Een transformatietraject start altijd met een intake. Voordat de intake plaatsvind, ontvang je een intakeformulier waarop je aangeeft wat jouw achtergrond is en hoe het met jou gaat. Je geeft aan waar je aan wilt werken. Door dit te bespreken leggen we de basis voor het coach traject. We bepalen samen jouw coach vragen, zodat duidelijk is waaraan we gaan werken tijdens het traject. De intake duurt net als een gewone sessie ongeveer 2 uur. Het tarief voor de intake is hetzelfde als voor een transformatiesessie.

Het kan voorkomen dat we tijdens de intake al met een specifiek issue aan de slag gaan. Afhankelijke van de complexiteit van jouw verhaal.

Transformatie sessies

Tijdens een transformatiesessie gaan we werken aan de coachvraag. Uiteraard gaan we met elkaar in gesprek, maar je gaat vooral voelen en ervaren. Jij bepaalt wat er besproken wordt en wat er naar boven mag komen. Als coach geef ik je een veilige bedding van waaruit mag ontstaan wat nodig is voor jouw proces.

Een sessie duurt in principe 2 uur. Omdat ik intuïtief werk, kan een sessie soms wat langer duren.

Investering: € 190,- voor één sessie.

Transformatiepakket 4 sessies (incl. intake): € 720,- (€ 180,- per sessie)

Transformatiepakket 8 sessies (incl. intake): € 1.360,- (€ 170,- per sessie)

 Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

 

Het is mogelijk om coach sessies online te houden. Gezien mijn werkwijze heeft face-to-face mijn voorkeur.

Veel werkgevers zijn bereid om te betalen voor een coachingstraject. Wellicht heb je een opleidingsbudget. Veel werkgevers zijn bereid te investeren als je kunt uitleggen wat de toegevoegde waarde is voor jou en de werkgever. Als jij uitval kan voorkomen of eerder kan terugkomen van een burn-out, heeft dat veel waarde voor een organisatie. Als je angsten kunt overwinnen of beperkende overtuigingen kunt loslaten, sta je meer in je kracht. Ook dat is enorm waardevol voor een organisatie. Ik help je graag om een voorstel voor te bereiden en ik ga graag het gesprek aan met jouw werkgever. Samen met jou of alleen.

Adviesgesprek

Ben je er klaar voor om meer jezelf te worden? Zodat je weer kunt genieten van het leven, met open hart en in volle overgave? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek met mij in. We onderzoeken samen hoe je dit op korte termijn kan bereiken.