TRANSFORMATIE COACHING

LOS JE ISSUES OP EN WORDT MEER JEZELF

Leven vanuit je hart

Leren leven op gevoel en vanuit je hart. Zodat je gaat vertrouwen op je intuïtie. En gaat doen wat belangrijk voor je is. Je gaat handelen vanuit bevlogenheid en passie. Denken en voelen komen in balans.

Heb je het gevoel dat je jezelf niet bent door beperkende overtuigingen die je klein houden?

Word je geremd door trauma uit het verleden dat je nog niet goed hebt verwerkt?

Wil je veranderen en lukt het je niet om de stap te zetten?

Oplossen van issues

Bijna iedereen heeft in zijn leven te maken met trauma. Dit kunnen grote trauma’s zijn, maar ook kleine trauma’s die in je jeugd zijn gebeurd. Waarvan je niet weet dan die nu nog steeds invloed hebben op jouw leven. Veel mensen hebben beperkende overtuigingen die jarenlang zijn ingesleten. We leven met angst voor van alles en nog wat (spreken in het openbaar, hoogtevrees, angst voor spinnen, angst om jezelf te zijn).

Lichamelijke klachten en angsten komen vaak voort uit onverwerkte gebeurtenissen. Soms weten we heel goed wat de onderliggende oorzaak is, maar vaak ook helemaal niet. In ieder geval niet bewust. Ons onderbewuste weet daarentegen vaak wel wat de oorzaak is. Het is moeilijk om daar zelf bij te komen.

Het onderbewuste

Ik help jou om bij je onderbewuste te komen, zodat de oorzaak van jouw issues automatisch naar de oppervlakte komen. Hiervoor gebruik ik diverse technieken zoals trance en EFT. Jijzelf zit aan het stuur en hebt volledige controle over het proces. Ik begeleid je hier op een veilige manier doorheen. Op deze manier bereiken we prachtige resultaten en kunnen er magische dingen gebeuren.

Als je de oorzaak van klachten bij de wortel hebt opgelost, dan gaat de energie weer stromen. Je wordt authentieker en bent meer in balans. Daardoor kun je beslissingen nemen die beter bij jou passen. Dat hoeven niet direct levensveranderende dingen te zijn, maar dat kan natuurlijk wel.

Trauma helen

Ik heb een coach traject gevolgd bij Pieter, omdat ik duidelijk wilde krijgen wat mijn missie is in het leven en waar ik mij qua werk op wil focussen. Door dit traject heb ik het inzicht gekregen dat ik wil werken met kinderen en voor hen een wereld wil scheppen met meer autonomie. Daarnaast heb ik vertrouwen gekregen in het feit dat het wel goed komt als ik ergens mee begin. Het hoeft niet allemaal morgen af te zijn. En ik heb geleerd om meer naar mijn gevoel te luisteren en te onderzoeken waarom ik getriggerd wordt en wat dit voor mij betekent.

Ik voelde mij bij Pieter heel erg vertrouwd en veilig. Pieter straalt veel rust uit, zijn energie is heel fijn. Hij geeft je het gevoel dat alles oké is. De muziek die tijdens de sessies werd gebruikt was geweldig, dat hielp heel erg bij het proces. Omdat de zon steeds op een bijzondere manier aanwezig was tijdens onze sessies, heeft de zon een extra betekenis voor mij gekregen. Als ik nu de zon zie schijnen, dan denk ik steeds “oh ja, het komt vanzelf goed”.

Ivonne

Pieter is open, eerlijk, bereikbaar en straalt de rust uit die je mag verwachten van een coach. Dat stelt gerust en zorgde ervoor dat ik makkelijk kon praten over hetgeen dat mij bezig hield.

Ik ben gelukkig met wat de sessies mij hebben gebracht. Ik heb meer rust gevonden door meditatie, ik focus mij nu op activiteiten die ik leuk vind en ik heb de dingen die mij energie kosten afgestoten. Dank!

Rens

Methoden

Als transformatie coach benader ik de mens op een holistische manier, wat betekent dat ik werk op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik werk vanuit mijn intuïtie, wat betekent dat ik van te voren nog niet weet welke methode ik zal gaan gebruiken. Dit hangt af wat wat er in een sessie naar voren komt. Ik kan de volgende methoden inzetten:

– Innerlijk kind healing

– Regressie- en reïncarnatietherapie

– Emotional Freedom Techniques (EFT)

– Transformeer de banden

– Protocollen (Altazar Rossiter method)

– Sjamanistische technieken

– NLP

– Meditatie en visualisatie

– Ademhalingstechnieken

“Het is niet de dood die een mens dient te vrezen. Erger is om nooit te beginnen met leven.”

Marcus Aurelius

Wat kan er voorbij komen?

Er kan van alles voorbij komen tijdens een sessie. We kunnen onder andere werken aan:

– Ziekte en pijn

– Angsten

– Onverwerkt trauma (groot en klein)

– Beperkende overtuigingen en gedachtenpatronen

– Innerlijke kind stukken

– Voorouders

– Vorige levens

– Karma

– Vastzittende emoties en blokkades

– Relaties met anderen

Werkwijze

Intake

Een transformatietraject start altijd met een intake. Voordat de intake plaatsvind, ontvang je een intakeformulier waarop je aangeeft wat jouw achtergrond is en hoe het met jou gaat. Je geeft aan waar je aan wilt werken. Dit bespreken we tijdens de intake. We verkennen jouw vraagstuk(ken) en bepalen hoeveel sessies we nodig denken te hebben. Verder zal ik mijn manier van werken toelichten en leren we elkaar wat beter kennen. We stellen een concrete coachvraag op, zodat duidelijk is waaraan we gaan werken tijdens het traject. De intake duurt 1 tot maximaal 1,5 uur, de investering is 95,- euro.

Transformatie sessies

Tijdens een transformatiesessie gaan we werken aan de coachvraag. Uiteraard gaan we met elkaar in gesprek, maar je gaat vooral voelen en ervaren. Jij bepaalt wat er besproken wordt en wat er naar boven mag komen. Als coach geef ik je een veilige bedding van waaruit mag ontstaan wat nodig is voor jouw proces.

Een sessie duurt ongeveer 2 uur.

Investering: € 190,- voor één sessie.

Transformatiepakket 3 sessies: € 540,- (€ 180,- per sessie)

Transformatiepakket 5 sessies: € 850,- (€ 170,- per sessie)

Transformatiepakket 8 sessies: € 1.280,- (€ 160,- per sessie)

 

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Veel werkgevers zijn bereid om te betalen voor een coachingstraject als je kunt uitleggen wat de toegevoegde waarde is voor jou en de werkgever. Als jij angsten kunt overwinnen of beperkende overtuigingen kunt loslaten en daardoor meer in je kracht komt te staan en meer jezelf bent, zul je meer waard zijn voor de organisatie. Ik help je graag om een voorstel voor te bereiden en ik ga graag het gesprek aan met jouw werkgever (samen met jou of alleen).

Adviesgesprek

Ben je er klaar voor om meer jezelf te worden? Zodat je weer kunt genieten van het leven, met open hart en in volle overgave? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek met mij in. We onderzoeken samen hoe je dit op korte termijn kan bereiken.