TRANSFORMATIE COACHING

LOS OUDE PIJNSTUKKEN OP EN WORDT WEER ALS NIEUW

Leven vanuit je hart

Leren leven vanuit je gevoel en vanuit je hart. Zodat je gaat vertrouwen op je intuïtie. Zodat je gaat doen wat belangrijk is voor je. En gaat leven vanuit bevlogenheid en passie. Denken en voelen komen in balans.

Balans

Heb je veel stress en krijg je geen energie meer van je werk?

Wil je veranderen en lukt het je niet om de stap te maken?

Word je geremd door ervaringen uit het verleden die je nog niet goed hebt verwerkt?

Oplossen van issues

Bijna iedereen heeft in zijn leven te maken met trauma. Dit kunnen grote trauma’s zijn, maar ook kleine trauma’s die in je jeugd zijn gebeurd en waarvan je niet weet dan die nu nog steeds invloed hebben op jouw leven. Veel mensen hebben beperkende overtuigingen die meestal in de kinderjaren zijn ingeprent. We leven met diverse angsten voor van alles en nog wat (spreken in het openbaar, hoogtevrees, angst voor spinnen, angst om jezelf te zijn).

Lichamelijke klachten en angsten komen vaak voort uit onverwerkte gebeurtenissen. Soms weten we heel goed wat de onderliggende oorzaak is, maar vaak ook helemaal niet. In ieder geval niet bewust. Ons onderbewuste weet daarentegen vaak wel wat de oorzaak is. Het is moeilijk om daar zelf bij te komen.

Trance

Door middel van trance is het veel makkelijker om naar je onderbewuste te gaan. Door je bewuste geest als het ware een tandje lager te draaien, kom je in een minder bewuste staat van ‘zijn’ terecht, waardoor informatie die normaal niet aan de oppervlakte ligt, opeens heel makkelijk bereikbaar is. Tijdens mijn coach sessies zet ik regelmatig trance in, zodat we naar de onderliggende oorzaak van een klacht kunnen gaan. Die oorzaak komt meestal spontaan naar boven, daar hoeven we niet veel voor te doen. Door de oorzaak met wortel en al op te lossen, kan er heling komen op de klacht. Een oorzaak kan bijvoorbeeld een gebeurtenis uit je jeugd zijn. Misschien werd je gepest of is iemand een keer heel boos op je geworden. De oorzaak kan ook komen door langdurige emotionele- en lichamelijke mishandeling.  

De oorzaak ontwortelen

Een oorzaak kan ook zijn ontstaan in een vorig leven. Voor sommige mensen klinkt dat onwerkelijk, maar het aantal mensen dat heling heeft ontvangen door een ervaring uit een vorig leven te helen is ontelbaar.

Als je de oorzaak van klachten bij de wortel hebt opgelost, dan gaat de energie weer stromen. Je wordt authentieker en bent meer in balans. Daardoor kun je beslissingen nemen die beter bij jou passen. Dat hoeven niet direct levensveranderende dingen te zijn, maar dat kan natuurlijk wel.

Ik help jou graag om bij je onderbewuste te komen, zodat de oorzaak van jouw issue automatisch naar de oppervlakte komt.
Jijzelf zit aan het stuur en hebt volledige controle over het proces. Ik begeleid je hier op een veilige manier doorheen. Op deze manier bereiken we prachtige resultaten en kunnen er magische dingen gebeuren. Als je liever niet in trance gaat, is dat ook helemaal goed. Er zijn diverse technieken te gebruiken waarbij er heling kan plaatsvinden zonder dat je naar je onderbewuste hoeft te gaan. En praten kan altijd!

Ik heb een coach traject gevolgd bij Pieter, omdat ik duidelijk wilde krijgen wat mijn missie is in het leven en waar ik mij qua werk op wil focussen. Door dit traject heb ik het inzicht gekregen dat ik wil werken met kinderen en voor hen een wereld wil scheppen met meer autonomie. Daarnaast heb ik vertrouwen gekregen in het feit dat het wel goed komt als ik ergens mee begin. Het hoeft niet allemaal morgen af te zijn. En ik heb geleerd om meer naar mijn gevoel te luisteren en te onderzoeken waarom ik getriggerd wordt en wat dit voor mij betekent.

Ik voelde mij bij Pieter heel erg vertrouwd en veilig. Pieter straalt veel rust uit, zijn energie is heel fijn. Hij geeft je het gevoel dat alles oké is. De muziek die tijdens de sessies werd gebruikt was geweldig, dat hielp heel erg bij het proces. Omdat de zon steeds op een bijzondere manier aanwezig was tijdens onze sessies, heeft de zon een extra betekenis voor mij gekregen. Als ik nu de zon zie schijnen, dan denk ik steeds “oh ja, het komt vanzelf goed”.

Ivonne

Pieter is open, eerlijk, bereikbaar en straalt de rust uit die je mag verwachten van een coach. Dat stelt gerust en zorgde ervoor dat ik makkelijk kon praten over hetgeen dat mij bezig hield.

Ik ben gelukkig met wat de sessies mij hebben gebracht. Ik heb meer rust gevonden door meditatie, ik focus mij nu op activiteiten die ik leuk vind en ik heb de dingen die mij energie kosten afgestoten. Dank!

Rens

Methoden

Als transformatief coach benader ik de mens op een holistische manier, wat betekent dat ik werk op sociaal, psychologisch, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik werk vanuit mijn intuïtie, wat betekent dat ik van te voren nog niet weet welke methode ik zal gaan gebruiken . Dit hangt af wat wat er in een sessie naar voren komt. Ik kan de volgende methoden inzetten:

– Meditatie en visualisatie

– Ademhalingstechnieken

– NLP

– Trance

– Emotional Freedom Technique (EFT)

– Transformeer de banden

– Protocollen (Altazar Rossiter method)

– Innerlijk kind healing

– Regressie- en reïncarnatietherapie

– Sjamanistische technieken

“Het is niet de dood die een mens dient te vrezen. Erger is om nooit te beginnen met leven.”

Marcus Aurelius

Wat kan er voorbij komen

Er kan van alles voorbij komen tijdens een sessie. We kunnen onder andere werken aan:

– Ziekte en pijn

– Angsten

– Trauma (groot en klein)

– Beperkende overtuigingen en gedachtenpatronen

– Vastzittende emoties en blokkades

– Innerlijke kind stukken

– Je relatie met anderen

– Je voorouders

– Karma

– Vorige levens

Werkwijze

Intake

Een transformatietraject start altijd met een intake. Voordat de intake plaatsvind, ontvang je een intakeformulier waarop je aangeeft wat jouw achtergrond is en hoe het met jou gaat. Je geeft aan waar je aan wilt werken. Dit bespreken we tijdens de intake. We verkennen jouw vraagstuk(ken) en bepalen hoeveel sessies we nodig denken te hebben. Verder zal ik mijn manier van werken toelichten en leren we elkaar wat beter kennen. We stellen een concrete coachvraag op, zodat duidelijk is waaraan we gaan werken tijdens het traject. De intake duurt maximaal 90 minuten, de investering is 75,- euro.

Transformatie sessies

Tijdens een transformatiesessie gaan we werken aan de coachvraag. Met behulp van de verschillende methoden die ik gebruik gaan we issues transformeren en kom je weer in je kracht te staan. Dat betekent dat we niet alleen gaan praten, maar ook gaan voelen en we kunnen naar jouw onderbewuste toegaan door middel van trance.

Jij bepaalt wat er besproken wordt en wat er naar boven mag komen. Als coach geef ik je een veilige bedding van waaruit mag ontstaan wat nodig is voor jouw proces.

Een sessie duurt ongeveer 2 uur.

Investering: € 180,- voor één sessie.

Transformatiepakket 3 sessies: € 510,- (€ 170,- per sessie)

Transformatiepakket 5 sessies: € 800,- (€ 160,- per sessie)

Transformatiepakket 8 sessies: € 1.200,- (€ 150,- per sessie)

 

Alle prijzen zijn incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor bedrijven.

Veel werkgevers zijn bereid om te betalen voor een coachingstraject als je kunt uitleggen wat de toegevoegde waarde is voor jou en de werkgever. Als jij angsten kunt overwinnen of beperkende overtuigingen kunt loslaten en daardoor meer in je kracht komt te staan en meer jezelf bent, zul je meer waard zijn voor de organisatie. Ik help je graag om een voorstel voor te bereiden en ik ga graag het gesprek aan met jouw werkgever (samen met jou of alleen).

Adviesgesprek

Ben je er klaar voor om meer jezelf te worden? Zodat je weer kunt genieten van het leven, met open hart en in volle overgave? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek met mij in. We onderzoeken samen hoe je dit op korte termijn kan bereiken.