HOOIKOORT SESSIE

IN EEN PAAR UUR VAN JE HOOIKOORTS AF

Wil jij voorgoed af van je hooikoortsklachten? Geen last meer hebben van prikkende ogen? Van een loopneus, van continue moeten niezen?

Zodat je je weer fit voelt? En je weer vrij voelt als je buiten bent? Met rustige ogen en een open neus?

Dat kan! Met slechts 1-3 sessies kun je er voorgoed vanaf komen.

Hooikoorts

Hooikoorts doe je

Hooikoorts heb je niet, je doet het. Het is een reactie van je immuunsysteem. Jij reageert op al die polletjes die in de lucht zweven. Jij wel, een ander persoon niet. Jouw reactie komt doordat je hooikoorts in het verleden nodig had. Er was een reden waardoor je onbewust hebt gekozen om hooikoorts te krijgen.

Dat klinkt misschien gek, maar meer dan 99,9% van onze acties gaan onbewust. En ooit heeft jouw immuunsysteem besloten dat je hooikoorts nodig had. Het gaf jou een bepaald voordeel. Toen had je het nodig, maar nu niet meer. Samen met jou gaat ik deze fout van het immuunsysteem rechtzetten. Zodat je nooit meer last hebt van hooikoorts.

“Hooikoorts heb je niet, je doet het.”

Edwin Selij

Hoe het werkt

Eerst gaan we onderzoeken welk voordeel de hooikoorts jou geeft. We gaan terug naar het moment dat de hooikoorts ontstond en bekijken wat de reden was dat je het kreeg.

Vervolgens breng ik je in een lichte trance en doen we een visualisatie oefening. Trance is niets meer dan een ontspannen staat van zijn. Je bewuste denken gaat wat naar de achtergrond, zodat je makkelijker bij je onderbewustzijn komt. Het zorgt ervoor dat je je makkelijker kunt concentreren op de visualisatie.

Na de visualisatie gaan we testen hoe je je voelt. Als het goed is ben je voorgoed van je hooikoorts af. Het kan zijn dat het protocol nog een aantal keer moet worden herhaald.

Hooikoorts

Ik had vooral hele erge boompollenallergie en een milde graspollenallergie. Dat uitte zich in algehele vermoeidheid en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik had veel jeuk aan mijn ogen, een loopneus en moest veel niezen. 

Ik was van te voren erg sceptisch over de behandeling, omdat ik al een tijd op zoek ben geweest naar behandelingen tegen hooikoorts. Ik was al een aantal keer bij de huisarts geweest. Daar leek niet veel mogelijk te zijn, behalve een beetje klachten bestrijding met medicatie, welke ik ook allemaal gebruikte. Daarmee zat ik eigenlijk al aan mijn max. Ik dacht erover na om komend najaar te beginnen met immuuntherapie, wat een hele langdurige behandeling is van 3-5 jaar. Ik kon dus eigenlijk niet geloven dat ik met een behandeling van een uurtje van mijn hooikoorts af zou kunnen komen.

De sessie zelf was heel laagdrempelig. Ik was verrast door de vragen over welk voordeel de hooikoorts mij geeft. Ik had niet verwacht dat ik er op die manier over na kon denken. Ik vond het wel leuk om er op zo’n manier naar te kijken. Ik heb het protocol ervaren als een soort mindfulness visualisatie. Het was heel makkelijk te volgen.  

Ik ben direct gestopt met medicatie en de klachten zijn niet teruggekomen. Het is ontzettend prettig dat ik gewoon zonder aarzelen naar buiten kan en lekker de natuur in kan gaan. En dat ik gewoon helemaal geen klachten meer heb.

Julia

Ik had behoorlijke last van hooikoorts. Ik moest altijd neusspray, druppels en pilletjes nemen. Mijn klachten zijn na twee sessies allemaal weg. Ik kan nu gras ruiken zonder dat ik jeuk krijg in mijn ogen en in mijn neus.

De sessies waren erg prettig. Omdat het heel veilig voelde, kon ik er helemaal in komen. Je bent een rustig persoon en je legt alles goed uit. De transformatiesessie vond ik heel apart. Je bent nog wel aanwezig en je weet wat er gebeurt, maar je bent deels ook weg. Dat vond ik wel een gekke ervaring. Maar ja, ik hou er wel van dit soort dingen. Het mooie hieraan vind ik dat het dus onbewust in je zit en dat het dan gewoon naar boven mag komen.

Naast dat mijn hooikoorts weg is, ben ik door de sessies sterker geworden. Ik ga meer voor mijn eigen keuzes staan. En daarbij kan ik de consequenties die dat heeft in de relatie met anderen accepteren.

Als mensen overwegen om een sessie te boeken, moeten ze dat zeker doen. Het komt niet voor niets op hun pad. Al worden de hooikoortsklachten maar voor een deel opgelost, dan heb je alweer iets bereikt.

Karin

Boek een sessie

Een hooikoorts sessie is zo effectief, dat veel cliënten na één sessie van hun hooikoorts af zijn. Soms zijn één of meerdere herhaal sessies nodig om er voorgoed vanaf te komen.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Investering:  € 135,- per sessie

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Adviesgesprek

Ben je er klaar voor om meer jezelf te worden? Zodat je weer kunt genieten van het leven, met open hart en in volle overgave? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek met mij in. We onderzoeken samen hoe je dit op korte termijn kan bereiken.